[EN] Binnen 2 jaar Salesforce Silver Consulting Partner #6

Een koppeling tussen hun Kentaa platform voor online fondsenwerving en CRM-systeem Salesforce was daarin een belangrijke wens.

Het Radboud Fonds financiert verschillende projecten. Van vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek tot praktische en directe verandering in de zorg. Daarvoor komt hun achterban graag in actie met eigen fondsenwervende initiatieven. Een belangrijke factor voor het succes van deze acties is de begeleiding en tips die men daarbij ontvangt. Met de Kentaa – Salesforce koppeling wordt het voor het fonds gemakkelijker om particuliere inactieven te ondersteunen omdat alle data op een centrale plek wordt opgeslagen en verwerkt.

Kentaa Connect maakt op maat gemaakte configuraties mogelijk omdat organisaties Salesforce op verschillende manieren gebruiken, heeft Kentaa de koppeling met het CRM systeem flexibel gemaakt. Kentaa biedt data aan middels de Kentaa Connect module. De data komt binnen in een ‘Kentaa-object’ en wordt vervolgens gematcht in Salesforce. Organisaties bepalen zo zelf welke gegevens uit het Kentaa-object zij willen gebruiken. Hiermee is iedere koppeling een koppeling op maat.

Het Kentaa Connect is voortdurend in ontwikkeling, zodat in de toekomst nog meer nuttige data kan worden doorgegeven aan Salesforce en andere CRM systemen. Met als doel dat fondsenwervende organisaties efficiënter en effectiever kunnen werken.