Haal geld op bij publiek, deelnemers of donateurs

Een makkelijke tool om online fondsen te werven. Kentaa heeft het in zich. Of het nu draait om crowdfunding, peer-to-peer fundraising of eenvoudige online collectes: met Kentaa haal je de lusten op, zonder de administratieve lasten. Kentaa biedt opties voor ieder formaat organisatie en is dankzij de maatwerk koppeling van Outbirds naadloos te integreren met Salesforce.

Kentaa

Online fondsenwerving makkelijk gemaakt

Wat is Kentaa?

Kentaa helpt goede doelen, instellingen, clubs en verenigingen bij het ophalen van bijdrages. Of de gelden nu uit collectes, events of donaties komen: Kentaa biedt het platform om alle financiën overzichtelijk en snel te stroomlijnen. Outbirds helpt u graag bij de juiste inrichting van het systeem, zodat het onderste uit de kan kan worden gehaald.

Crowdfunding

Samen de wereld ietsje beter maken. Crowdfunders zijn er gek op. Ieder draagt wat bij en met vele kleine beetjes bereikt u grootse doelen. Kentaa crowdfunding richten we samen in naar uw wensen, zodat aanmeldingen en giften direct op de juiste plaats belanden.

Peer-to-peer funding

Kentaa event fundraising gaat uit van peer-to-peer funding: (sport)evenementen waar deelnemers donateurs werven om hun fysieke inspanning waardevoller te maken. Afhankelijk van de grootte van uw events, richten onze consultants samen met u de fundraisingpagina’s naar wens in.

Meer weten over Kentaa?

Salesforce volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?