De uitdagingen efficiënt aanpakken

De publieke sector staat voor flinke uitdagingen. Woningen moeten van aardgas af, de burger verwacht meer transparantie en verlangt een goede digitale overheid. Onze consultants zien die uitdagingen, maar ook de oplossing om bij deze enorme taken weer overzicht te krijgen. In het werk dat er ligt, én het werk dat al is gebeurd.

Publieke sector

Overzicht in uw transitie

De publieke taak in vogelvlucht

Met de grote opgave waar gemeenten voor staan, is een helikopterview uitermate handig. Wij noemen het liever vogelvlucht. Of het nu gaat om de energietransitie, de ontwikkeling naar een transparantere en digitale overheid, of een andere uitdaging: u wilt nauwkeurig volgen wat de voortgang is en de het onderhanden werk efficiënt inplannen en administreren.

Gas eraf? Gas erop!

Een van de uitdagingen waar gemeentes voor staan is het van het aardgas afkoppelen van tienduizenden woningen. 2050 is als doel vastgelegd, maar menig gemeente wil sneller. Door de processen te ondersteunen met slimme software stuurt u efficiënt aan, terwijl u tegelijk de voortgang volgt en vastlegt. Zo creëert u ruimte voor snelheid.

Salesforce reseller

Outbirds mag zich met trots Salesforce Reseller noemen voor gemeentes. Daarmee zijn wij hét aanspreekpunt dat u dichtbij bijstaat. Voor implementaties, maar ook voor al uw andere vragen. Uw persoonlijke Outbirds consultant vertelt u er graag alles over.

Door burger, overheid en IT te verbinden, maken we echt impact

Onze oplossingen voor de publieke sector

Onze consultants kennen geen gebaande paden. Het zijn stuk voor stuk autonome professionals, die vanuit hun persoonlijke kracht de uitdagingen in de publieke sector te lijf gaan. Ze kijken samen met u naar de beste oplossingen voor de lange termijn. De oplossingen die aansluiten bij uw situatie zijn:

Waarmee mogen we u helpen?