Implementeren is doelen bereiken

Techniek is stap één, maar wanneer die niet goed gebruikt wordt, levert de oplossing alsnog weinig op. Daarom gaan onze consultants verder dan het inrichten van de software. Ze snappen het strategisch belang en helpen u om alles eruit te halen… en meer! Want door onze persoonlijke benadering, sturen we bij tot we het doel bereiken.

Implementatie

Implementaties slagen door de gebruikers

Wat wilt u bereiken?

Onze implementaties starten nooit bij de techniek. We beginnen altijd bij wat u wilt bereiken en in welk tijdsbestek. Met de oplossing, maar ook met uw organisatie. Op basis hiervan maken we een agile plan van aanpak. We timmeren dus niets dicht, maar houden oren en ogen open om bij te sturen en te optimaliseren. Inzichten, kansen en ideeën die zich gaandeweg vormen, kunnen wij hierdoor moeiteloos meenemen in de implementatie.

Snel

Transformaties kunnen niet snel genoeg gaan. Binnen het mogelijke uiteraard. Onze ervaren consultants kennen de markt. Op basis van best practices implementeren zij de basis van Salesforce snel, op een manier die bij uw organisatie past. Vanuit die basis werken we vervolgens in doelgerichte sprints aan de verdere implementatie, die verder ingaat op uw unieke processen.

Secuur

Snel is één ding, maar het belangrijkste is dat uw processen optimaal lopen. De ervaring die onze specialisten meebrengen zorgt voor de nodige kritische blik op uw IT-landschap. Hoe gebruikt u de software? Hoe werken de verschillende oplossingen samen? In hoeverre staan verschillende stakeholders achter de veranderingen? Onze consultants staan u bij op deze weg naar de toekomst.

Nieuwe oplossingen moeten passen in het bestaande landschap

Een team van autonome professionals

Al onze consultants hebben een passie. Door ‘m te benutten, halen ze meer uit hun werk. Als collega’s vullen (en steken) zij elkaar aan. Met passie, én met hun brede ervaring. Gezamenlijk vormen zij een team van toegewijde professionals, die uw transitie mogelijk maken.

  • Zelfstandige consultants

  • Geen voorgeschreven processen

  • Samenwerking is de basis

  • Toewijding en professionaliteit

  • Sterke visie op digitalisering

  • Impact maken voor de maatschappij

Waarmee mogen we u helpen?