Pionier in de warmtetransitie

Het warmtetransitievolgsysteem is een oplossing die door Outbirds zelf is ontwikkeld voor de pubieke sector. Met zoveel klanten in de energiesector, zien we de behoefte aan een oplossing die bijhoudt hoe de gemeentelijke energietransitie ervoor staat. Met Salesforce als solide platform, ontwikkelden we een systeem dat bewoners, de woning en de voortgang van het project samen laat komen in één overzichtelijk platform.

Warmtetransitievolgsysteem

Bewoners en energietransitie perfect gecombineerd

Wat is het warmtetransitie- volgsysteem?

Het warmtetransitievolgsysteem helpt gemeenten in hun uitdaging om in 2050 aardgasvrij te zijn. Het houdt voortgang van het project bij en de betrokkenheid van de bewoner op gebied van de warmtetransitie. Ook geeft het de status van de woning weer, plus een duidelijk overzicht van het werk dat nog moet gebeuren. Door alles centraal vast te leggen, maken we de immense uitdaging die voor u ligt weer overzichtelijk.

Persoonsgegevens

Belangrijk bij dit systeem, is dat de gegevens veilig staan opgeslagen. Zeker omdat de warmtetransitie de komende dertig jaar plaatsvindt, is informatieveiligheid van groot belang. Daarom slaan we alleen noodzakelijke gegevens van woningen en bewoners op en werken gemeentes via dit systeem volledig conform AVG wetgeving.

Inzicht in warmte

Het warmtetransitievolgsysteem biedt gemeentes overzicht in hun lastige opgave. Hoeveel woningen zijn er in welke wijk? Welke installatie is daar nu? Hoe betrokken zijn bewoners en hoe ver zijn zij in hun bewonersreis? Het warmtetransitievolgsysteem geeft inzicht.

Het warmtetransitie- volgsysteem volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?