Maak betalingsdata onderdeel van Salesforce

Eenvoudig betalingen beheren vanuit Salesforce. FinDock realiseert het. En door de data te combineren met klantdata creëert u een compleet 360 graden beeld van uw klanten of donateurs. Verhoog uw klanttevredenheid door een persoonlijke betalingservaring. En verbeter efficiency en bespaar kosten door centrale regie op het betalingsproces.

Findock

Alle betalingen binnen Salesforce

Wat is FinDock?

FinDock is een innovatieve fintech-oplossing die bedrijven helpt om hun betalingsproces te automatiseren en te optimaliseren. Met FinDock kunnen bedrijven automatisch incasso’s uitvoeren, accepteren en verwerken, waardoor zij tijd en geld besparen. Dankzij de integratie met Salesforce is het makkelijk om alles op één plek bij te houden.

Verrijk CRM-data met transactiegegevens

Door CRM-gegevens te  te verrijken met betalingsgegevens krijgt u een volledig 360-gradenbeeld van betalingen in Salesforce en een beter inzicht in de betalingsvoorkeuren en -geschiedenis van klanten en donateurs.

Gepersonaliseerde betaalervaringen

Met actiegerichte betalingsgegevens in Salesforce kunt u nog intelligentere ervaringen leveren die de conversie verhogen, de klantervaring verbeteren en de klantretentie verbeteren.

Meer weten over FinDock?

Salesforce volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?