Salesforce geeft ruimte voor groei

Wanneer overzicht ontbreekt, wordt u geremd in groei. Met de oplossingen van Salesforce geeft u uzelf, uw medewerkers én uw partners weer de ruimte. Om ’t werk beter, sneller of eenvoudiger te doen. Om nieuwe kansen te grijpen. Om beter samen te werken. De Salesforce consultants van Outbirds nemen u mee op uw reis naar de cloud.

Salesforce

In de cloud schijnt de zon

Wat is Salesforce?

Salesforce is een uitgebreid platform dat u helpt bij uw klantcontact, planningen en projectmanagement. Omdat het pakket oneindig veel functies kent, is het perfect af te stemmen op uw operatie, zonder code te hoeven schrijven. De Salesforce consultants van Outbirds zorgen samen met u voor perfecte implementatie en beheer, zodat u het optimale uit het pakket haalt.

Alles in de cloud

Als een van de eersten begon Salesforce met cloud-based software, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw gegevens. Het platform beschikt over eindeloos veel functies, die onze ervaren consultants samen met u perfect op de organisatie afstemmen. Van sales tot service. Van project tot promotie. Bewezen succes met Salesforce. .

Erkend Salesforce partner en reseller

Outbirds is officieel Salesforce partner. We hebben gecertificeerde consultants die Salesforce van binnen en buiten kennen. Voor gemeenten zijn wij bovendien officiële reseller. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt voor uw hele pakket. Wat uw vraag ook is: uw eigen Outbirds consultant staat u bij.

Meer weten over Salesforce?

Salesforce volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?