Innoveren, ontwikkelen en blijven verbeteren

U haalt alles uit uw bestaande oplossing. Of toch niet? Veel organisaties maken maar gebruik van de helft van wat mogelijk is. Omdat sommige zaken al in andere applicaties zijn ondergebracht, of omdat het bestaan van alle functionaliteiten niet bekend is. Outbirds consultants kennen de oplossingen van binnen en buiten en weten waar de winst te behalen valt.

Optimalisatie

Meer gebruik voor meerwaarde

Vereenvoudig uw landschap.

De mogelijkheden van Salesforce zijn eindeloos. Gelukkig kennen wij de mogelijkheden als geen ander. Vertel ons uw ambities, toon ons uw huidige oplossingen en wij kijken samen met u waar we uw IT-landschap kunnen vereenvoudigen. Consolidatie, voor een (nog) betere prestatie!

Vereenvoudigen

Er zijn twee manieren om meer uit Salesforce oplossingen te halen: de oplossing verbreden, of het vervangen van bestaande oplossingen. Met zoveel aanwezige functies, biedt Salesforce legio mogelijkheden om functionaliteiten uit andere systemen over te nemen. Niets moet, maar vereenvoudigen mag altijd.

Verbreden

U ziet wat Salesforce oplevert en nu wilt u meer? Dat snappen wij maar al te goed. Uw persoonlijke Outbirds consultant kijkt naar mogelijkheden om het platform te verbreden. Vertel ons wat u wilt bereiken en wij wijzen de weg naar vooruitgang.

Bigger, better, faster, stronger.

Autonome professionals met passie

Al onze consultants hebben een passie. Wat die passie is, verschilt. Maar door ‘m te benutten, halen ze meer uit hun werk. Dat zorgt voor toegewijde, ondernemende professionals met visie, die écht impact willen maken.

  • Zelfstandige consultants

  • Geen voorgeschreven processen

  • Samenwerking is de basis

  • Toewijding en professionaliteit

  • Sterke visie op digitalisering

  • Impact maken voor de maatschappij

Waarmee mogen we u helpen?