Start met een toekomstvie

Nog voor u denkt aan software, moet u weten waar u heen wilt. Hoe ziet de toekomst van uw organisatie eruit? En wat is de weg hiernaartoe. Een blik van buiten helpt u aan een scherpe visie. Pas dan starten we met de techniek. Wat is er? Wat heeft u nodig? En hoe laten we dat perfect samenkomen? Wij vinden het antwoord.

Consultancy & architectuur

Informatie voor een juiste integratie

Profiteer van onze branchekennis

Door ons te specialiseren in bepaalde sectoren, beschikken we over een bak aan kennis. Onze autonome consultants hebben ieder hun eigen specialisme. Door hen alle vrijheid te geven zich te ontwikkelen, benutten zij hun potentieel optimaal. En daar profiteert u van mee. Maak kennis met uw branchespecialist en ervaar de kennis van autonome consultants zelf.

Consultancy

We kennen uw sector en hebben menig organisatie van binnen gezien. Daarom weten we als geen ander wat succesfactoren zijn. En wat niet… Die kennis delen we maar al te graag. Omdat we daarmee niet alleen u, maar ook de maatschappij vooruit helpen. Die positieve impact motiveert ons iedere dag opnieuw.

Architectuur & data management

Wat is de juiste oplossing voor uw probleem? Vaak is er geen simpel antwoord op te geven. Oplossingen bestaan in vele gevallen uit verschillende onderdelen, die samen een complex IT-landschap vormen. Data is versnipperd, terwijl het een schat aan informatie bevat. Uw Outbirds consultant analyseert uw persoonlijke situatie en schets vervolgens de beste oplossing.

We adviseren niet langs de zijlijn, maar spelen met u mee in het veld.

Autonome professionals met passie

Al onze consultants hebben een passie. Wat die passie is, verschilt. Maar door ‘m te benutten, halen ze meer uit hun werk. Dat zorgt voor toegewijde, ondernemende professionals met visie, die écht impact willen maken.

  • Zelfstandige consultants

  • Geen voorgeschreven processen

  • Samenwerking is de basis

  • Toewijding en professionaliteit

  • Sterke visie op digitalisering

  • Impact maken voor de maatschappij

Waarmee mogen we u helpen?