Configure. Price. Quote. Sell.

Binnen de sectoren waarin Outbirds werkt, zijn vele diensten die niet eenvoudig te prijzen zijn. Iedere situatie, installatie of dienst is weer anders. Om niet teveel tijd te verliezen met ingewikkelde offertes, heeft Salesforce een CPQ module. Accurate offertes, samengesteld uit complexe processen, eenvoudig weergegeven. Profiteer van snel en precies offreren.

Salesforce CPQ

Precieze prijzen, voor complexe situaties

Wat is Salesforce CPQ?

Salesforce CPQ is intelligente software die u in staat stelt complexe configuraties eenvoudig om te zetten in duidelijke offertes. Cross-sell en upsell zijn eenvoudiger, omdat uw salescollega’s door het configuratieproces heen worden geleid. Groei sneller, door uw klanten beter te bedienen.

Stel de juiste vragen

Salesforce CPQ helpt verkopers de juiste vragen te stellen aan uw klanten. Leid ze door het verkoopproces en biedt daarbij de juiste opties aan en u zult zien dat de verkopen stijgen. Meer opties, minder ruis. Want door de slimme configuratiemodule klopt iedere offerte altijd.

Compleet systeem

Salesforce CPQ is onderdeel van Salesforce Revenue Cloud en integreert perfect met andere oplossingen van Salesforce. Daardoor kan nog meer winst behaald worden. Uw persoonlijke Outbirds consultant doorloopt uw salesproces en richt samen met u het proces zo in, dat u optimaal resultaat behaalt.

Meer weten over Salesforce CPQ?

Salesforce volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?