Uw maatje in het veld

Uw mensen in het veld wilt u iedere minuut benutten. Wanneer ze over de juiste en volledige informatie beschikken, wordt het voor hen makkelijker en leuker. Op kantoor beschikt u tegelijk over real-time planningen, duidelijke rapportages en diverse integraties met andere software. Met FieldBuddy voelt het alsof u er een collega bij hebt.

FieldBuddy

Optimale service, optimale processen

Wat is FieldBuddy?

FieldBuddy geeft buitendienst, planners en managers de mogelijkheden om hun werk beter en makkelijk in te richten. Waar de buitendienst alle nodige informatie beschikbaar heeft in de eigen app, zien planners en managers real-time de actuele status van het werk. Het zorgt voor strakke, realistische planningen waar iedereen blij van wordt.

Overzicht op kantoor

Complexe planningen, collega’s toewijzen en checklists maken: FieldBuddy heeft het in zich. Het werk plant u snel met een drag-and-drop planningssysteem, waaraan de werkbonnen al zijn gekoppeld. In één oogopslag ziet u de capaciteit van uw buitendienst en plant u de optimale route voor uw mensen.

Duidelijkheid onderweg

De buitendienst beschikt over een mobiele app, waarin ze direct rapporteren, voorraden checken of historie terugzoeken. Zo hebben ze de juiste informatie, inclusief technische documentatie, altijd beschikbaar. Zonder vertraging aan de slag, en vliegensvlug weer door naar de volgende klus.

Salesforce volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Meer weten over FieldBuddy?

Waarmee mogen we u helpen?