Met Salesforce Sales Cloud mist u nooit een lead

Leads of bestaande relaties wilt u perfect bedienen. Salesforce Sales Cloud levert het overzicht en begeleidt u naar de volgende stap. Orderbeheer, relatiemanagement en duidelijke offertes: alles bevindt zich in Salesforce Sales Cloud. Uw Outbirds consultant richt het systeem zo voor u in, dat u geen verkoopkans meer mist.

Salesforce Sales Cloud

Laat het nieuwe verkopen regenen!

Wat is Salesforce Sales Cloud?

Met Salesforce Sales Cloud krijgt u grip op de totale salesfunnel van uw organisatie. Van lead tot gewaardeerde relatie houdt u alles bij in één overzichtelijk systeem. Omdat alles zich in de cloud bevindt, heeft u altijd en overal toegang tot uw offertes, orders en overzichten. Codevrij en perfect afgestemd op uw salesproces. Laat dat maar aan de consultants van Outbirds over.

Ieder salestraject overzichtelijk

Salesforce Sales Cloud laat zich perfect combineren met andere modules van Salesforce. Dankzij bijvoorbeeld Salesforce CPQ zijn complexe administratieve monsters rondom lastige configuraties verleden tijd. Snel overzicht, volledige controle en een duidelijke offerte zijn de nieuwe standaard voor uw salesproces. Ervaar de voordelen van Salesforce Sales Cloud zelf.

Dashboards voor overzicht

Salesforce Sales Cloud biedt niet alleen een handige procesondersteuning voor het salestraject. Het levert ook de rapporten die management nodig heeft om de sales te monitoren en te sturen. Met overzichtelijke dashboards waarbij u zelf kiest welke gegevens u wilt zien. Uiteraard geholpen door uw persoonlijke Outbirds consultant, die uw dashboards optimaal met u inricht.

Meer weten over Salesforce Sales Cloud?

Salesforce volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?