Fondsenwerving en project- management

Uw donateurs wilt u koste wat kost behouden. Hetzelfde geldt voor fondsen en andere geldschieters voor uw doel. Salesforce Non Profit Cloud biedt u de juiste tools om uw donateurs voor u te winnen, aan u te binden én te laten zien wat u doet. Maak meer impact dankzij een werelds CRM.

Salesforce Non Profit Cloud

Giftgevers goed gemanaged

Wat is Salesforce Non Profit Cloud?

Salesforce Non Profit Cloud biedt non-profitorganisaties een oplossing die specifiek is toegespitst op hun werkveld. Donateurs- en fondsenwerving stroomlijnen, de voortgang van projecten bijhouden en duidelijke rapportages voor verantwoording zijn eenvoudig uit te voeren dankzij Saleforce Non Profit Cloud. Outbirds helpt u het graag te realiseren.

Werving

Relatiemanagement is essentieel bij non-profitorganisaties. U wilt uw geldschieters dichtbij houden. Salesforce Non Profit Cloud geeft u de handvatten om sterke relaties op te bouwen met uw donateurs, fondsen en andere schenkers. Een professionele aanpak voor een serieuze taak. Laat Outbirds u helpen te groeien.

Verantwoording

Donateurs, subsidieverstrekkers en fondsen willen graag zien waar hun geld aan besteed wordt. Of het nu een verplichte verantwoording is, of een eigen wens om uw resultaten uit te lichten: Salesforce Non Profit Cloud geeft u de mogelijkheid uw programma’s efficiënt te managen en resultaten te monitoren.

Meer weten over Salesforce Nonprofit Cloud?

Salesforce volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?