Transities begeleiden

Of het nu gaat om de energiemarkt, telecom of non-profit: de sectoren waar we al decennia in werken, kennen we door en door. De maatschappelijke thema’s, grootse uitdagingen en praktische pijnpunten zien en begrijpen we. Daarom willen wij juist dáár impact maken, door het begeleiden van belangrijke transities.

Interim & projectmanagement

Impact maken waar resultaat telt

Breder dan software

Onze consultants houden zich niet alleen met digitale transities bezig. Vanuit interim- en projectmanagement-opdrachten begeleiden we ook organisatieveranderingen en andere transities. De kracht van onze ervaren en autonome consultants zit in ondernemerschap en kennis van de markt.

Interim

De verbindende factor in al onze interimvragen is transitie. Of het nu gaat om het begeleiden van langdurige cultuurveranderingen, slimme procesoptimalisaties of digitale transities: Onze Outbirds nemen verantwoordelijkheid en boeken resultaat. Daar kunt u van op aan.

Projectmanagement

Extra mankracht om uw project (versneld) te doen slagen. Onze ervaren collega’s staan u bij, of u nu agile, scrum of klassiek volgens Prince 2 werkt. Onze consultants krijgen bij ons volop de ruimte zichzelf te ontwikkelen. Zo halen ze het beste in zichzelf naar boven en kunnen ze de juiste methodiek en aanpak kiezen om het project te laten slagen.

Verantwoordelijk- heid heb je niet. Dat voel je.

Autonome professionals met passie

Al onze consultants hebben een passie. Wat die passie is, verschilt. Maar door ‘m te benutten, halen ze meer uit hun werk. Dat zorgt voor toegewijde, ondernemende professionals met visie, die écht impact willen maken.

  • Zelfstandige consultants

  • Geen voorgeschreven processen

  • Samenwerking is de basis

  • Toewijding en professionaliteit

  • Sterke visie op digitalisering

  • Impact maken voor de maatschappij

Waarmee mogen we u helpen?