Verbind planning, sales en buitendienst met Salesforce Field Service

De complexiteit van het serviceaanbod stijgt, net als de verwachtingen van de klant. Daartegenover staat een dalende beschikbaarheid van bekwaam personeel. Hoe efficiënter de planning en werkzaamheden van uw buitendienst, hoe beter u om kunt gaan met de toenemende concurrentie en dalende winstmarges. Salesforce Field Service stuurt aan, helpt plannen, geeft inzicht en houdt uw klanten op de hoogte.

Salesforce Field Service

Zorg voor de juiste verbinding

Wat is Salesforce Field Service?

Salesforce Field Service geeft buitendienst, planners en managers de mogelijkheden om hun werk beter en efficiënter in te richten. Waar de buitendienst alle nodige informatie altijd in hun broekzak vindt, zien planners en managers in real time de status van het werk en de planning. Het zorgt voor strakke, realistische planningen waarmee uw buitendienst gegarandeerd een first time right behaalt.

Overzicht op kantoor

Taken toewijzen, collega’s toewijzen en instructies doorgeven: het zijn slechts enkele functies van Salesforce Field Service. In kaart- of planningsweergave verdeelt u het werk snel en eenvoudig over de teams of individuen. Communicatie met collega’s is geïntegreerd en alle planningen staan overzichtelijk op één centrale plek.

Duidelijkheid in het veld

De collega’s in het veld hebben alle informatie snel beschikbaar in de app. Informatie over de werkzaamheden, adressen en routes, rapporten en inzicht in afspraken. Met één druk op de knop heeft uw monteur alle informatie bij de hand. Eén waarheid, voor iedereen. Het maakt het werk eenvoudiger, sneller én leuker.

Meer weten over Salesforce Field Service?

Salesforce volgens Outbirds

Grote transities vragen om grote oplossingen. Ons team van ervaren consultants zet zich dagelijks in om de veelzijdige tools van Salesforce slim in te zetten en hiermee de basis te leggen voor een succesvolle transitie.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?