Project- en procesmanagement met Cloud Coach

Cloud Coach combineert het beste van meerdere werelden. Op basis van bewezen successen, ontwerpt Cloud Coach meerdere blauwdrukken voor succesvol project- en procesmanagement. Uw Outbirds consultant kiest samen met u de juiste blauwdruk en stemt deze vervolgens perfect af op uw processen. Zo nemen uw projecten snel een vlucht.

Cloud coach

Projecten van grote hoogte bekeken!

Wat is Cloud Coach?

Cloud Coach is een projectmanagementoplossing die u het leven makkelijker maakt. Projecten worden overzichtelijk, goed te managen en snel te rapporteren dankzij de veelzijdigheid van Cloud Coach. De veelzijdigheid kan in het begin wat overweldigend zijn. Daarom helpt uw Outbirds consultant u op weg en zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

Klantprojecten

Eén van de mogelijkheden van Cloud Coach is het begeleiden van klanttrajecten. Onboarding, werkzaamheden en service zijn allemaal geïntegreerd in een enkel systeem. Zo heeft u van A tot Z overzicht over het succes van uw klantprojecten. Uw Outbirds consultant kijkt samen met u hoe we uw bedrijfsprocessen optimaal integreren.

Interne projecten

Ook voor interne projecten is Cloud Coach uitermate geschikt. Uw IT-projecten, researchtrajecten of welk project dan ook, stuurt u eenvoudig en overzichtelijk. Tijdschrijven, financiën en rapporten: met Cloud Coach heeft u alles centraal op één plek in de cloud staan. Overal beschikbaar voor alle betrokkenen.

Meer weten over Cloud Coach?

Salesforce volgens Outbirds

Met Outbirds consultants haalt u specialisten in huis die voelen als collega’s. We pakken uw uitdagingen samen aan, of het nu om implementaties, beheer of projectmanagement gaat. Wij leiden de weg en nemen u mee.

  • Agile werkwijze

  • Autonome professionals

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Kennis van uw markt

  • Specialisten die voelen als collega’s

  • Sterke visie op digitalisering

Waarmee mogen we u helpen?