Oplossingen die écht iets oplossen

Talloze energiemeters vervangen, eindeloos uitdijende infrastructuur en nieuwe technieken die elkaar in rap tempo opvolgen. Om dat bij te benen is efficiënt werken een must. Zeker nu technisch personeel lastig te vinden is. De oplossingen van Outbirds bieden u het nodige inzicht.

Infrastructuur & installatie

Efficiënt werken aan de energietransitie

Snelle verandering vraagt om digitale transitie

Aannemers en installateurs merken de uitdaging in hun sector als geen ander. Bijdragen aan een ambitieus klimaatakkoord, terwijl er een nijpend tekort is aan technisch geschoold personeel bijvoorbeeld. Innovaties volgen elkaar rap op, net als nieuwe en strengere wet- en regelgeving. Digtaal transformeren door slimme oplossingen in te zetten, stelt u in staat het werk te managen en de uitdagingen bij te benen.

Efficiënt plaatsen, onderhouden en oplossen

Monteurs zijn lastig te vinden. Efficiënter werken is een must geworden om de vraag naar nieuwe installaties, onderhoud en het oplossen van storingen aan te kunnen. IT maakt complexe planningen mogelijk, houdt het kennisniveau op peil en maakt alle systemen on site beschikbaar.

Innoveren levert kansen

Salesforce faciliteert uw werkprocessen en maakt het mogelijk om meer te bereiken in minder tijd. De oplossing stelt u in staat anders te werken, waardoor u eenvoudiger inspeelt op de veranderende markt. Onze consultants helpen u bij het verbeteren van uw processen en richten het systeem hier optimaal op in.

Snel geïmplementeerde oplossingen. Neem dat maar van ons aan.

Onze oplossingen voor de infrastructuur

Onze consultants kennen geen gebaande paden. Het zijn stuk voor stuk autonome professionals, die vanuit hun persoonlijke kracht de uitdagingen in uw sector te lijf gaan. Ze kijken samen met u naar de beste oplossingen voor de lange termijn. De oplossingen die aansluiten bij uw situatie zijn:

Waarmee mogen we u helpen?