Ondersteun de transitie met de juiste oplossingen

Steeds hogere snelheden, meer keuzes en complexere pakketten. De telecommarkt ziet er heel anders uit dan tien jaar geleden. Data is onmisbaar geworden. De consultants van Outbirds kennen de sector als geen ander en kennen de juiste oplossingen voor dagelijkse IT-uitdagingen.

Telecom

Verandering op hoge snelheid

Complexer netwerk, complexere vragen

De snel veranderende wereld van telecom vraagt om slagkracht, kennis en overzicht. Zonder hulp van IT is de transitie naar snelle aansluitingen niet bij te benen. Migratie naar 5G, de snelle opkomst van IoT en toenemend gebruik van AI. De markt is complexer geworden, net als regelgeving en concurrentie. Alles kan, maar wat wil de klant? Onze consultants helpen u aan de oplossingen om snel te kunnen schakelen.

Offertes waar u je tegen zegt

De combinaties van aanbod is zo divers, dat een goede offerte bakken met tijd kost. De klant heeft maar beperkt kennis van zaken, dus moet u het op een presenteerblaadje aanreiken. Een flinke klus, tenzij u de juiste tools gebruikt. Uw persoonlijke Salesforce consultant richt uw CPQ pakket zó in, dat zelfs de lastigste configuraties voor iedereen te doen zijn.

Efficiënte inzet van krap personeelsbestand

Technisch personeel is lastig te vinden. De uitstroom is hoog en de instroom beperkt. Efficiënter werken is een must geworden, om de groeiende vraag aan te kunnen. IT maakt complexe planningen mogelijk, houdt het kennisniveau op peil en maakt alle systemen on site beschikbaar. Outbirds weet wat u nodig heeft.

Onze kennis is slechts een belletje verwijderd.

Onze oplossingen voor de telecom

Onze consultants kennen geen gebaande paden. Het zijn stuk voor stuk autonome professionals, die vanuit hun persoonlijke kracht de uitdagingen in de telecom te lijf gaan. Ze kijken samen met u naar de beste oplossingen voor de lange termijn. De oplossingen die aansluiten bij uw situatie zijn:

Waarmee mogen we u helpen?