Donateurs werven én behouden

Voor de non-profit sector telt iedere euro dubbel. Hoe efficiënter u werkt, hoe meer geld u aan uw doel kunt besteden. Of u nu de loyaliteit van uw donateurs wilt monitoren, de werving van nieuwe wilt stroomlijnen of vernieuwen: de consultants van Outbirds staan u bij.

Non-profit

Overzicht in uw fondsenwerving

Het optimale wervingsproces

Om uw doel te bereiken, wilt u geen euro missen. Overzicht van relaties, potentiële donateurs en fondsen helpt u bij het efficiënt werven. Offline en online. Outbirds steunt uw doelen, door u te helpen bij het opzetten van een efficiënt en datagedreven wervingstraject. Zodat u uw kostbare euro’s goed kunt besteden en deze helder aan uw donateurs kunt verantwoorden.

Veel of weinig

Of u nu duizenden kleine donateurs hebt, of enkele grote geldschieters. Of u nu alleen werft, of met een compleet team: Non Profit Cloud van Salesforce biedt ondersteuning voor uw werving. De oplossing is een blauwdruk, die wij voor u implementeren. Zo houdt u de kosten laag en de opbrengsten hoog.

Goed werk, goed gedocumenteerd

Wat u ook doet, u wilt graag laten zien dat u goed doet met uw inkomsten. Vanuit fondsen en subsidies is vaak verplicht. Outbirds helpt u uw systemen zo in te richten dat verantwoording snel, overzichtelijk en helder is. Zodat u weinig tijd aan de administratie besteedt, en meer aan uw goede werk.

Met technologie bijdragen aan ontwikkeling. Daar geloven wij in.

Onze oplossingen voor non-profit

Onze consultants kennen geen gebaande paden. Het zijn stuk voor stuk autonome professionals, die vanuit hun persoonlijke kracht de uitdagingen in non-profit te lijf gaan. Ze kijken samen met u naar de beste oplossingen voor de lange termijn. De oplossingen die aansluiten bij uw situatie zijn:

Waarmee mogen we u helpen?